گذرگاه‌های زمینی عملی‌ترین راه برای رساندن کمک به غزه-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

گذرگاه‌های زمینی عملی‌ترین راه برای رساندن کمک به غزه

آنروا اعلام کرد اسکله شناوری که آمریکا ادعا می‌کند برای کمک به غزه ایجاد کرده است، راه مناسبی برای رساندن کمک‌های بشردوستانه نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که گذرگاه‌های زمینی عملی‌ترین و مؤثرترین راه برای رساندن کمک به نوار غزه است.

 

براساس گزارش القدس العربی، آنروا در بیانیه‌ای کوتاه در حساب کاربری خود در پلتفرم X گفت: در حالی که از ورود اولین محموله‌ها به اسکله شناور جدید استقبال می‌کنیم، با این حال مسیر‌های زمینی عملی‌ترین، مؤثرترین، کارآمدترین و ایمن‌ترین راه برای ارائه کمک هستند.

 

در این بیانیه آمده است که تنها ۶۹ کامیون از ۶ ماه مه وارد جنوب غزه شده اند، این درحالی است که دائما بر لزوم بازگشایی گذرگاه‌ها و دسترسی ایمن به آنها برای جلوگیری از ادامه شرایط فاجعه بار انسانی تاکید شده است.

 

آنروا روز دوشنبه گزارش داد که بیش از ۸۱۰۰۰۰ نفر طی دو هفته گذشته از رفح در جنوب نوار غزه آواره شده‌اند. آنروا روز دوشنبه در پستی در صفحه فیس بوک خود اعلام کرد که آوارگی در غزه ادامه دارد و هر بار که خانواده‌ها آواره می‌شوند، زندگی آنها در معرض خطر جدی قرار می‌گیرد.

 

این سازمان افزود: مردم مجبور هستند همه چیز را به دنبال امنیت رها کنند، اما منطقه امنی وجود ندارد. این درحالی است که اکنون آتش بس است. 

 

منطقه جنگ‌زده با جمعیت ۲.۲ میلیون نفر بیش از هر زمان دیگری به کمک‌های بشردوستانه متکی است. ویرانی پس از ۷ ماه بمباران از سوی رژیم صهیونیستی، بازرسی‌های سخت‌گیرانه و محدودیت در گذرگاه‌ها ورود کمک‌ها به نوار غزه را از هر زمان دیگری سخت‌تر کرده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار