دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گذرگاه‌های زمینی عملی‌ترین راه برای رساندن کمک به غزه

آنروا اعلام کرد اسکله شناوری که آمریکا ادعا می‌کند برای کمک به غزه ایجاد کرده است، راه مناسبی برای رساندن کمک‌های بشردوستانه نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که گذرگاه‌های زمینی عملی‌ترین و مؤثرترین راه برای رساندن کمک به نوار غزه است.

 

براساس گزارش القدس العربی، آنروا در بیانیه‌ای کوتاه در حساب کاربری خود در پلتفرم X گفت: در حالی که از ورود اولین محموله‌ها به اسکله شناور جدید استقبال می‌کنیم، با این حال مسیر‌های زمینی عملی‌ترین، مؤثرترین، کارآمدترین و ایمن‌ترین راه برای ارائه کمک هستند.

 

در این بیانیه آمده است که تنها ۶۹ کامیون از ۶ ماه مه وارد جنوب غزه شده اند، این درحالی است که دائما بر لزوم بازگشایی گذرگاه‌ها و دسترسی ایمن به آنها برای جلوگیری از ادامه شرایط فاجعه بار انسانی تاکید شده است.

 

آنروا روز دوشنبه گزارش داد که بیش از ۸۱۰۰۰۰ نفر طی دو هفته گذشته از رفح در جنوب نوار غزه آواره شده‌اند. آنروا روز دوشنبه در پستی در صفحه فیس بوک خود اعلام کرد که آوارگی در غزه ادامه دارد و هر بار که خانواده‌ها آواره می‌شوند، زندگی آنها در معرض خطر جدی قرار می‌گیرد.

 

این سازمان افزود: مردم مجبور هستند همه چیز را به دنبال امنیت رها کنند، اما منطقه امنی وجود ندارد. این درحالی است که اکنون آتش بس است. 

 

منطقه جنگ‌زده با جمعیت ۲.۲ میلیون نفر بیش از هر زمان دیگری به کمک‌های بشردوستانه متکی است. ویرانی پس از ۷ ماه بمباران از سوی رژیم صهیونیستی، بازرسی‌های سخت‌گیرانه و محدودیت در گذرگاه‌ها ورود کمک‌ها به نوار غزه را از هر زمان دیگری سخت‌تر کرده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر